Munkarendek kialakítása, modellezése

Az olyan munkarendek kialakítása, amik megfelelnek a mind a munkáltatói és munkavállaló igényeknek a munkaidő, és pihenőidő tekintetében, valamint illeszkednek a jogszabályi környezetbe, rendkívül összetett feladat.

A munkaidő maximális mértékének betartása, valamint a pihenőidő kiadása a munkavállalók szabadság igényeinek figyelembevételével, a megvalósítás mellett komoly adminisztrációs fegyelmet is igényel.

Szakembereink segítségével a munkáltatók képet kaphatnak arról, hogy egy adott üzemelési időtartamnak mekkora a munkaidő, illetve pihenőidő igénye, valamint, hogy ennek kapcsán milyen létszámú munkavállaló foglalkoztatásával kell számolniuk. A munkarendek modellezése abban is segítséget nyújthat, hogy a munkaidő, és pihenőidő tekintetében rugalmasabb foglalkoztatást tegyen lehetővé anélkül, hogy a munkáltatóknak plusz munkavállalói létszámot kelljen felvennie.

Ezen szolgáltatás keretén belül a munkáltatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy a munkavállalók munkaidejének beosztását az előre leadott szabadság illetve pihenőidő igényekhez igazítva, a jogszabályi előírásokkal összhangban elkészíttessék szakembereinkkel egy vagy több hónapra, akár egy teljes munkaidő keretre vonatkozóan.

 

Ajánlatkérés