Rólunk

Azzal a céllal hoztuk létre a HR Profi csapatát, hogy azok a munkáltatók, akik a munkavállalóik foglalkoztatása kapcsán problémákkal szembesülnek, hasznos, mindenre kiterjedő segítséget kaphassanak. Az elsődleges szempontok munkánk során a minőség, és a szakszerűség. Elkötelezettek vagyunk abban a tekintetben, hogy partnereinket a teljesség igényével szolgáljuk ki a munkaügy és a munkavédelem minden szegmensében. A jelenlegi jogszabályi környezetben a HR és a munkavédelmi feladatok ellátása is szaktudást igényel. Vállalkozásunk szakemberei több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek HR szolgáltatások területén, ezért forduljon hozzánk bizalommal, és válassza ki szolgáltatásaink közül az Önnek leginkább megfelelőt.

 

Csapatunk

Hajdu Tibor
  2005-ig az OMMF (Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség) munkaügyi felügyelőjeként dolgozott. 2006 óta több, mint 300 hatósági ellenőrzés során képviselte partner munkáltatóit és több, mint 100 vállalkozásnál végzett munkaügyi auditot, melynek során átvilágította azok munkaügyi rendszerét és tett javaslatot egy, a jogszabályoknak megfelelő gyakorlat kialakítására. Közel 100 munkáltató döntött a folyamatos partnerség mellett. Később, a még komplexebb szolgáltatás nyújtása érdekében elvégezte a munkavédelmi technikus képzést is. Így az ügyfeleket már a munkavédelem területén is tudja segíteni szakértelmével.
 
Hajduné dr. Munkácsi Kinga
  A Pécsi Tudományegyetem Jogi Karának elvégzése után rögtön munkajoggal kezdett foglalkozni. Munkáltatóknál felmerülő munkajogi problémák megoldásában segédkezett pl. felmondások jogszerű elkészítése, munkaszerződések, munkáltatói utasítások szerkesztése, hatósági bírságolásesetén fellebbezés készítése stb. Két gyermekének megszületése után otthon töltött évei alatt is képezte magát, majd 2015-ben férjével megalapította a HR PROFI Kft.-t. Azóta tulajdonosként segíti vállalkozásukat.
 
Barbarics Balazs
2008 óta dolgozik munkaügyi területen, kiszolgálva a munkáltatók minden igényét, amely a napi foglalkoztatás során felmerül, (pl. munkaidő-beosztás, munkaszerződések, tájékoztatások, munkaköri leírások, felmondások készítése stb.) majd a munkavédelmi technikus képzés elvégzése után a munkáltatók munkavédelmi szempontú kiszolgálása is lehetővé vált számára.

Többek között elkészíti az adott munkáltatóra vonatkozó munkavédelmi dokumentációkat, munkavédelmi oktatásokat tart, kivizsgálja a baleseteket, és bejelenti (amennyiben szükséges) a hatóságok felé, szakmai képviseletet lát el az ellenőrző hatóságok felé, bejelenti a munkáltatónál használt veszélyes anyagokat és keverékeket az ÁNTSZ felé, valamint meghatározza a biztonsági jelzések, piktogramok típusát és mennyiségét is.

Később egyéni vállalkozóvá vált és együttműködő partnerként csatlakozott a HR PROFI csapatához.

Mit kap ha minket választ?

A
Már egy munkavállaló bérének töredékéért vállaljuk munkáltatók kiszolgálását folyamatos megbízás esetén.
B
Hatósági tapasztalattal is rendelkező munkaügyi, munkavédelmi szakember gárdát.
C
0-24 óráig tartó rendelkezésre állást hatósági ellenőrzés vagy ad hoc kérdés esetére.
D
Szakembereink havi rendszeres megjelenését az Ön munkavégzési helyein.